We leven in een bizarre werkelijkheid. Nu het Coronavirus Nederland en de Wereld teistert, beseffen wij als mensen dat we kwetsbaar zijn. De maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus raken ons allen. Thuiswerken, thuis onderwijs geven, onzekerheid over je baan, zorgen over je bedrijf, zorgen om je familie en naasten. Hoe lang gaat dit nog duren?

H2Ruimte staat voor u klaar

H2Ruimte staat ook in deze onwerkelijke tijd voor u klaar. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en werken deels vanuit huis en deels vanuit ons kantoor in Rotterdam. Vergaderingen en bijeenkomsten op locatie zijn vervangen door telefonisch of digitaal contact. Zo kunnen we goed doorwerken samen met onze partners op onze projecten en houden we de vaart er zo goed mogelijk in.

Contact
Heeft u vragen of zoekt u contact neem dan gerust contact op met Henk of Henk. Wij hopen u snel weer in goede gezondheid te ontmoeten!

Haiku

Op de foto de natuurlijke speeltuin in de Goudse Hout. Deze is recent aangelegd in het kader van de kwaliteitsimpuls Groenalliantie. Direct na aanleg tot aan de Coronamaatregelen was het hier vol spelende kinderen. Nu wordt de speelplaats gelukkig beperkt gebruikt (in de pauze of na afloop van de thuisschool). De muren komen soms op je af. Dan moet je er soms ook even uit. In een Haiku (by H2):

Ik hoor van velen
Muren kunnen bewegen
Op af of op uit

(Haiku by Henk)

H2Ruimte-werkplek-rotterdam-Schieblok

Meer weten?

Neem contact op met H2Ruimte